top of page

3 pronađene stavke za ""

  • PROJEKT "I TI TO MOŽEŠ"

    Centar Manas priključio se hvalevrijednom programu ‘I Ti to možeš’, projektu Udruge Hrvatska reprezentacija koji promovira bavljenje sportom za djecu i mlade, a osobito djecu i mlade s invaliditetom ili teškoćama u razvoju. Pokažimo im zajedno da ‘i oni to mogu’, pridružite se mnogobrojnim javnim osobama, savezima, organizacijama i poduzećima koji su, kao i Centar Manas, prepoznali važnost uključivanja što više mladih u aktivno bavljenje fizičkom aktivnošću. I Ti to možeš!

  • PREDATORI NA PRIPREMAMA

    Centar Manas donira bočice, ručnike i sportske masaže predivnom klubu!!! Uz odličnu atmosferu i kvalitetan trening, nitko ne može ostati ravnodušan već na prvi pogled kluba, koji stvara želju za ponovnim dolaskom. Team „Predator“ je od obične prostorije nekadašnjeg skladišta, napravio snažno i motivirajuće mjesto gdje se i oni najslabiji mogu osjećati veliko i moćno. Slike Predatora, ratnika, lavova i ostalih motivirajučih natpisa uvelike pomažu kod treninga jer svi znamo da se osjećaš onoliko dobro koliko ti to tvoje okruženje omogućuje. Boxing & Functional Club Glavni trener – Zoran Kralj Svoje 20-godišnje iskustvo u boksu s veseljem prenosi na nove naraštaje kako profesionalnih tako i rekreatinih boksača i “Predatora”. Komunikativan je i kao trener čvrst oslonac u raznim borbama, gdje uči svoje “Predatore” da nije važno samo udarati nego i ući u borbu razmišljajući. Kod svojih boksača nastoji razviti ne samo borbenost i spremnost na udarce, već i psihičku stabilnost boraca, bez osjećaja straha od protivnika. Naravno, adrenalinski udari i uzbuđenost prije borbi su normalna “nuspojava” svakog čovjeka koji ulazi u ring. Onima koji se žele boksom baviti rekreativno, pruža iste kvalitete kao i onima koji su na putu za profesionalce i borbe, između kvalitetnog treninga nema iznimki. Osim ponude za odrasle u boksu, Body Workout i Fit boxingu, klub “Predator” nudi i školu boksa za djevojčice i dječake (rođene 1998. – 2002.), koji s oduševljenjem dolaze na treninge. S ponudom Team building treninga za poduzeća i firme, klub “Predator” pokrio je sva područja svoje djelatnosti, iako to nije kraj, jer se uvijek nađe mjesta za više i bolje.

  • DODJELA DIPLOMA – ŠANSA JE U MOJIM RUKAMA

    U vremenima u kojima su osobe s invaliditetom sve rjeđe u središtu bilo kakvog zanimanja, u kojima je podršku teško dobiti, a posao još manje izuzetno je važno istaknuti projekt u koji se odnedavno ‘punim plućima’ uključio i Centar Manas. Radi se o hvalevrijednom projektu Europske unije pod nazivom ‘Šansa je u mojim rukama’, a kojemu je osnovni cilj poboljšanje pristupa tržištu rada osobama s invaliditetom na području Primorsko-goranske županije. Naziv projekta: „ŠANSA JE U MOJIM RUKAMA“ Program dodjele bespovratnih sredstava: Poboljšanje pristupa tržištu rada osobama s invaliditetom Koordinator: CENTAROPREMA RE&ZIN d.o.o. Su-korisnici: UČILIŠTE LOVRAN, UDRUGA SLIJEPIH PRIMORSKO-GORANSKE ŽUPANIJE, TURISTIČKA ZAJEDNICA KVARNERA Ciljna skupina: osobe s invaliditetom u Primorsko-goranskoj županiji, starosti 18-65 godina, nezaposlene ili neaktivne, slijepe ili slabovidne ili druge vrste invaliditeta Ukupna vrijednost projekta: 114.407,27 EUR (100%), a od toga: Darovnica Europske Unije = 108.686,91 EUR (95% ukupne vrijednosti projekta) UČILIŠTE LOVRAN = 2.860,18 EUR (2,5%) CENTAROPREMA RE&ZIN = 2.860,18 EUR (2,5%) Trajanje projekta: 1.04.2015 – 31.03.2016. (12 mjeseci) Osim već navednog, ‘Šansa je u mojim rukama’ pruža i mogućnost pristupa tržištu rada kroz razvoj poduzetničkih vještina, soft-skill radionice te radionice za traženje posla.

bottom of page