CENTAR MANAS

MASAŽA RIJEKA

Centar Manas line image

ZAVRŠNI DANI PRAKTIČNE NASTAVE

Uz veliki trud i upornost, priveli su kraju još jednu edukaciju, školovanje. Spremi su za novi svijet u traženju posla s novim zanimanjem. Želimo im uspjeh i dobru volju za krenuti naprijed.

IMG_1484

IMG_1485

IMG_1486

IMG_1499

Školovati samoga sebe za osjećaj zahvalnosti znači ništa ne uzimati zdravo za gotovo, o čemu god bila riječ, nego uvijek tražiti i cijeniti tu dobru volju koja je u pozadini određenog postupka. Prisilite se na to da sve dobro što se za vas čini smatrate uobičajenim i posve razumljivim. Sve potječe od želje za dobrobiti koja je usmjerena prema vama. Nastojite li ozbiljno i neprestano samog sebe školovati za osjećaj zahvalnosti, vaša nepopustljiva ljudska priroda ni vama ni drugima neće izazivati nikakve nevolje. Albert Schweitzer

12527731_10206687829886910_1234431854_n

U Centru Manas radne sate i metode iskušali su i Ivica Babić i Ljiljana Marijon, a osim već navedenog, ‘Šansa je u mojim rukama’ pruža i mogućnost pristupa tržištu rada kroz razvoj poduzetničkih vještina, soft-skill radionice te radionice za traženje posla. U sklopu programa, u Centru Manas još će najmanje jedna osoba usvojiti znanje iz aromaterapije, proučiti utjecaj eteričnih ulja pri masaži pomoći svojim klijentima ublažiti posljedice stresa, opustiti mišiće te im na najbolji mogući način pomoći u njihovoj psihofizičkoj relaksaciji.

Payment info

Nudimo mogućnost plaćanja kreditnim karticama, te mogućnost obročnog plaćanja.