CENTAR MANAS

MASAŽA RIJEKA

Centar Manas line image

Lala Moon – higijenski ulošci

Negativni ioni osnažuju i obnavljaju naš imunitet, povećavaju energiju i ublažavaju stres. Oni poboljšavaju budnost i koncentraciju tijekom dana, dok noću omogućavaju dubok i kvalitetan san.

Istraživanja dokazuju da se naš krvotok opusti u prostorijama u kojima ima dovoljno negativnih iona. Zbog toga se stabilizira krvni pritisak i srce je manje opterećeno. Broj otkucaja srca i broj udisaja se uravnotežuju, a i žlijezde bolje funkcioniraju.

Automatski se povećava količina kisika u krvi, a samim time i prokrvljenost mozga, što utječe na bolju koncentraciju i bolje razmišljanje, a manji je i umor. Osim toga, negativni ioni potiču lučenje hormona serotonina u mozgu, što nas čini sretnima i podiže naše raspoloženje.

Ioni nisu osvježivači prostora i u prostorijama ne osjećamo bolji i(li) ljepši miris, već energetski obogaćen i lagan zrak, što doprinosi povećanoj radnoj sposobnosti i boljem raspoloženju. Ioni stvaraju okruženje u kojem se osjećamo vitalnije, veselije i zdravije.
Osnovno o ulošcima

Ulošci koje Vam predstavljamo napravljeni su od potpuno prirodnih materijala, moćnog su upijanja i imaju posebnu anionsku trakicu, koja omogućuje sterilnu sredinu. Ako Vam je stalo do zdravlja i dosadilo boriti se s infekcijama – ovo su pravi ulošci za Vas!

Ekskluzivna serija higijenskih uložaka LOVE MOON ne jamči samo pouzdanošću, već je u njih ugrađen i visokotehnološki sloj ionizatora. Time LOVE MOON anionski ulošci nemaju konkurenciju u cijelom svijetu te se nalaze iznad svih drugih običnih ženskih uložaka.

Ovi su ulošci proizvedeni od PRIRODNIH MATERIJALA i sedmoslojnog zaštitnog sustava. Međutim, najvažnija je snaga prirode – ANIONA!

Anionski higijenski uložak sastoji se od ultra tankih slojeva, koji jamče suhoću, čistoću i propusnost zraka.

Anion ulošci LOVE MOON izrađuju se isključivo od prirodnih materijala i imaju 7 slojeva zaštite. Glavni sloj sadrži u sebi silu prirode – anione. Anion ulošci sastoje se od tankih slojeva koji osiguravaju suhoću, čistoću i dostupnost zraka. Zahvaljujući sloju iz aniona, ulošci sadrže ljekovita svojstva.

1. sloj – super mekan i brzo upija
2. sloj – anionski umetak, neutralizira bakterije i odstranjuje neugodne mirise
3. sloj – daje osjećaj svježine i mekoće
4. sloj – tekućinu pretvara u gel
5. sloj – daje osjećaj svježine i mekoće
6. sloj – termostabilni sloj
7. sloj – ljepljiva traka

Anionski higijenski ulošci su:
1. ultra tanki
2. sterilni i hermetički zatvoreni
3. nemaju nuspojave
4. ne izazivaju alergijske reakcije
5. jamče suhoću, čistoću i propusnost zraka
6. odgovaraju ženama, djeci i osobama starije dobi

Anion ulošci LOVE MOON brinu se o Vašoj udobnosti i zdravlju.
Kako ioniziranje utječe na zdravlje?

Negativno nabijene molekule kisika potiču bolju interakciju krvi i hemoglobina. Na taj se način stanice bolje opskrbljuju kisikom. Negativno nabijeni ioni djeluju poput slabih antibiotika jer uništavaju gljivice i bakterije.
8 razloga za korištenje anionskih uložaka

1. ne izazivaju iritaciju kože
2. djeluju antibakterijski
3. sprječavaju upale
4. potiču metabolizam
5. jačaju imunitet
6. ne sadrže kemijske tvari
7. neutraliziraju neugodne mirise
8. brzo upijaju, pouzdani su i sigurni

Ovi su higijenski ulošci nagrađeni brojnim međunarodnim patentima i prestižnim nagradama, što ih čini trenutačno jedinstvenima u svijetu!

CIJENA: 45,00 KN

Payment info

Nudimo mogućnost plaćanja kreditnim karticama, te mogućnost obročnog plaćanja.