CENTAR MANAS

MASAŽA RIJEKA

Centar Manas line image

Konopljina mast

Konopljina mast sadrži samo prirodne sastojke: ulje konoplje, pčelinji vosak, matičnu mliječ, propolis i pogodna je za svakodnevnu njegu suhe kože. Mast djeluje umirujuće i čuva kožu zdravom, omekšava i zaglađuje suhu ili grubu kožu te vas štiti od vanjskih utjecaja.

Kao i dva složna prijatelja kad se sastanu, tako i tijelo s veseljem reagira na poznate tvari; konopljino ulje gotovo je identično našim lipidima pa s lakoćom (i dobrodošlicom) čisti, detoksificira, hrani, obnavlja stanice i unutarnji sloj kože, može izjednačiti ten te pritom ne začepljuje pore.

Moćan adut konopljine masti jest GLA (gamalinolenska kiselina) koja održava balans mnogih bioloških procesa te djeluje protuupalno. Uz druge esencijalne masne kiseline ublažava svrbež, crvenilo i ubrzava zacjeljivanje rana, a kao izvorni dio prirode preporučljiva je kod kožnih poremećaja (ekcem, psorijaza, suha koža, stvaranje ugruška, epidermalni gubitak vode…)

Mnogi uporni korisnici konopljine masti i ulja primijetili su da im je koža mekša, glađa i zdravija, kosa gušća i sjajnija, a nokti jači, što znači da su svojoj koži vratili “ukradene” esencijalne masti.

Cijena:

120 g – 190,00 kn
50 g – 90,00 kn
10 g- 20,00 kn

Payment info

Nudimo mogućnost plaćanja kreditnim karticama, te mogućnost obročnog plaćanja.