CENTAR MANAS

MASAŽA RIJEKA

Centar Manas line image

EDUKACIJA

Naučite nove tehnike i pristup masaži koji uključuje osoban razvoj i kako pristupiti klijentu u centru Manas

Vrijednost 2,500 kn
Popust 40%
Ušteda 1000 kn

Cijena s popustom: 1500kn

Edukacija se sastoji od praktičnog i teoretskog dijela
Tečaj se održava vikendima: subotom i nedjeljom po 4 sata
Po završetku certifikat o završenoj edukaciji

Manas centar donosi najnoviji pristup masaži, nove tehnike koje su u skladu s osobnim razvojem terapeuta koji uče kako se energetski očistiti i kako na najbolji način pristupiti svakom klijentu. Od nedavno u ponudi imaju i edukacije nakon koje dobivate certifikat koji će popratiti kvalitetu pružanja usluga te samim time biti prepoznatljiv kao brend koji u Hrvatskoj još ne postoji!

U centru smatraju da nije dovoljno samo znati tehniku izvođenja masaže i rituala, već je potrebno i popratiti svaki segment života te ponuditi odgovor na pitanje, zašto ljudi često traže mir negdje drugdje, a ne mogu ga pronaći u sebi te samim time sretno i zadovoljno živjeti. Istražujući što se to točno događa u tijelu kao posljedica užurbanog života, došli su do jednostavnih zaključaka koji se mogu iskoristiti u svakodnevnom životu. U Manas centru bave se individuama, a ne statistikama i po tome su jedinstveni, a to znaju svi koji su ih bar jednom posjetili.

Kroz edukacije u centru Manas naučit ćete između ostalog i: Novi pristup masaži Manas – osnove i kako je nastala; Manas masaža (nove tehnike pokreta); Osnove držanja tijela i hod; Kako u sat vremena ne maknuti ruke s klijenta; Kako iskoristiti maksimum odmora dok masiramo; Nove tehnike disanja; Meditacija; Otvaranje čakri na energetskoj bazi; Ritual; Razgovor s klijentom, kako pronaći uzrok koji se manifestira redukcijom na tijelo; Kako spriječiti problem što činiti; Obostrana suradnja; Motivacija ili informacija; Osobni razvoj; Stručno vođenje; Ono što iscrpljuje naš duh, iscrpljuje naše tijelo.

Postanite stručnjak za masažu u Centru Manas!

Payment info

Nudimo mogućnost plaćanja kreditnim karticama, te mogućnost obročnog plaćanja.